+47 9717 9442

Fisketurer på Romsdalsfjorden.

Bli med Rauma fiskesafari og båten m/k Brisen på spennende fiskeeventyr.

Fisket foregår i Romsdalsfjorden med avgang fra flytebrygga i Åndalsnes. Skipper og Fiskeguide John Kofoed tar dere med på spennende fiske eventyr etter storfisken eller etter spesielle arter alt etter kundens ønsker.

Vi har meget kort reise tid til fiskefeltene og Romsdalsfjorden kan tilby et meget godt fiske etter både store fisker og masse arter. Vi kan tilby både pilkefiske ,agnfiske og trolling alt etter kundens ønske. Artene vi fisker etter er vanligvis sei,torsk,hyse,lange,brosme,kveite,hvitting,makrell,sild,forskjellige flyndrearter,flere dypvannsarter,forskjellige gyltearter og skate arter også laks og sjø ørret.

Det finnes totalt 68 arter av fisk i fjorden og det taes hvert år masse rekord fisker her inne. Fiskeguide John Kofoed har igjennom flere år bevist at han er meget lokalkjent i fjorden og kjenner fjorden som sin egen bukselomme. John har guidet masse glade fiskere til utrolige fangster. Pr dags dato har John 6 Norske,2 Europa og 1 verdens rekord i fiske og han ansees som en av de mest erfarne sportsfiske guidene i saltvann i Norge i dag.

Båten er en 30 fots tradisjonell fiskebåt med alt tenkelig elektrisk fiskeletings utstyr og godkjent for passasjer transport av den Norske skipskontrollen. Fiske kurs arrangsjeres også om bord for uerfarne sportsfiskere. Velger du/dere en tur med Raumafiske safari så gled dere til masse moro og spenning og ikke minst godt fiske på fjorden.

  • Salg av utstyr ombord.
  • Salg av brus om bord.
  • Redningsvester inkl i prisen.
  • Alt sikkerhetsutstyr om bord.
  • Overnattning for 8 pers kan ordnes i høystandard hus v sjøen.
  • Mulighet for sightsing på fjorden.

Kontakt:
Skipper John Kofoed Mobil: 9717 9442

Båten har passasjer sertfikat utstedt av skipskontrollen.

Sesong: Alle dager hele året.

2 Daglige turer kl 0800-1100 og kl 1800-2100

Pris: 3 timers tur
Voksne kr 500,-
Barn (1-10 år) kr 250,-

Heldagstur: 6-8 timer kr 6000,-
Utleie av fiskeutstyr kr 200,- pr sett.